Αναζήτηση:   Αρχική |

Νέο Προϊόν Πρωτοβάθμιας Φροντίδας «First Care»

Με το πρόγραμμα φροντίδας First Care, έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε, σε υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, τόσο για ιατρικές επισκέψεις όσο και για διαγνωστικές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, αποκτάτε και ένα επιπλέον κεφάλαιο προστασίας, δικής σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων, από σοβαρά περιστατικά ατυχήματος.

Από πλευράς μας, δεσμευόμαστε απέναντί σας για την παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών τόσο στο πρόγραμμα First Care, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα της εταιρείας μας έχετε επιλέξει ή πρόκειται να επιλέξετε στο μέλλον.

 «Παροχές Προσωπικού Ατυχήματος First Care» 
 «Παροχές Νοσοκομείων προγράμματος First Care»….. αναλυτικά 
 «Χρήσιμες Συμβουλές σε περίπτωση Ατυχήματος»


Το πρόγραμμα Exclusive Care της Interasco, εξασφαλίζει σ’ εσάς και τις οικογένειές σας νοσοκομειακές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προσφέρει, Νοσοκομειακή κάλυψη σε όλο τον κόσμο με 1.000.000€ ετησίως σε ποσοστό 100%, (εκτός ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ) όπου η κάλυψη ανέρχεται στα 350.000 ευρώ, σε ποσοστό 90%

 Δείτε περισσότερα για τις καλύψεις του Exclusive CareΤα Προγράμματα Platinum Care & Platinum Value της Interasco, σας κάνουν να νιώθετε και να είστε πραγματικά ασφαλείς.

Σας εξασφαλίζουν, για ότι κι αν σας συμβεί, είτε επιλέξετε να νοσηλευθείτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό με τις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης οπουδήποτε στον κόσμο. Τα ασφαλιστήρια, προσφέρουν Νοσοκομειακή κάλυψη σε όλο τον κόσμο με 700.000€ ανά συμβάν, ενώ για τις ΗΠΑ και τον Καναδά η κάλυψη ανέρχεται σε 350.000€ ανά συμβάν.

Για Νοσοκομειακή κάλυψη εντός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 100%. Νοσοκομειακή περίθαλψη εκτός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 100% των αναγνωρισμένων δαπανών, εκτός ΗΠΑ και Καναδά όπου καλύπτεται το 90%.

 Δείτε περισσότερα για τις καλύψεις του Platinum Care

 Δείτε περισσότερα για τις καλύψεις του Platinum ValueΤα προγράμματα Golden Care & Golden Value, εξασφαλίζουν την ηρεμία σας, καθώς καλύπτουν την νοσοκομειακή περίθαλψη και χειρουργικές επεμβάσεις σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία.

Το ασφαλιστήρια προσφέρουν Νοσοκομειακή κάλυψη στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μέγιστη τα 300.000€ ανά συμβάν.

Νοσοκομειακή κάλυψη εντός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 100%. Νοσοκομειακή περίθαλψη εκτός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 80% του συνόλου των αναγνωρισμένων δαπανών, εκτός ΗΠΑ και Καναδά όπου καλύπτεται το 70%.

 Δείτε περισσότερα για τις καλύψεις του Golden Care

 Δείτε περισσότερα για τις καλύψεις του Golden ValueΤο νέο πρόγραμμα Safe Care, συνδυάζει τις Βασικές Παροχές, δίνοντας έμφαση στη σχέση κόστους καλύψεων. Προσφέρει τη δυνατότητα νοσηλείας σε Δημόσια Νοσοκομεία, χωρίς υπολογισμό της απαλλαγής. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ετήσιου Check Up.

 Δείτε περισσότερα για τις καλύψεις του Safe CareΜείωση αρχικού απαλλασσόμενου ποσού χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας.

 Δείτε περισσότερα για τις καλύψεις του Flexi CareΗΜΕΡΗΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Προκειμένου να είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ώρα ανάγκης, εάν λόγω ασθενείας ή ατυχήματος καταστεί αναγκαία η εισαγωγή σε νοσοκομείο για περίθαλψη ή χειρουργική επέμβαση, τότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να έχετε ασφαλιστεί με το Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα της Interasco.

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει καθορισμένο ημερήσιο επίδομα σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή χειρουργικής επέμβασης, με ελάχιστο τα 30€ και μέγιστο τα 150€. Ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε ποσό πολλαπλάσιο των 10€

Το ημερήσιο επίδομα στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διπλασιάζεται και πληρώνεται από την πρώτη κιόλας ημέρα.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει καθορισμένο εφάπαξ επίδομα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, εάν λόγω ασθένειας ή ατυχήματος καταστεί αναγκαίο για το ασφαλισμένο να εισαχθεί σε νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση.

Η εταιρεία καταβάλει το επίδομα χειρουργικής επέμβασης όπως αυτό καθορίζεται στον Πίνακα Χειρουργικών Επεμβάσεων.

ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Τι πιο όμορφο συναίσθημα από την ασφάλεια… τι καλύτερο να αισθανόμαστε ασφαλείς και σίγουροι για την υγεία μας.

 Περισσότερα

 


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 Φόρμα Ενδιαφέροντος  
   

Λύσεις για Ιδιώτες

Αυτοκίνητο

Περιουσία

Υγεία

Προσωπικό ατύχημα

Νομική προστασία

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα
Γραμμή Υγείας Interasco: 210 6793200
Φροντίδα Ατυχήματος:210 9460293
Οδική Βοήθεια: 210 9460293
Θραύση Κρυστάλλων:
Carglass211 12 08 188
Glass Drive80011777999

 

 Αρχική |  Εταιρία |  Συχνές ερωτήσεις |  Καριέρα |  Επικοινωνία |  Copyright © 2011 Interasco Α.Ε.Γ.Α.. All rights Reserved.
designed by Eleana