Η αυτοδιάγνωση και οι συνέπειες της

Είναι γεγονός πως σχεδόν όλοι όσοι χρησιμοποιούμε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή καταφεύγουμε στο διαδίκτυο προσπαθώντας να βρούμε λύσεις για να διευκολύνουμε ποικίλες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Τι συμβαίνει όμως όταν συμβουλευόμαστε μια μηχανή αναζήτησης προσπαθώντας να κατανοήσουμε τι μπορεί να ευθύνεται όταν αισθανόμαστε κάποια αδιαθεσία;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη χώρα μας αποδεικνύει ότι εξαιτίας της επιβαρυμένης οικονομικής κατάστασης όλο και περισσότεροι Έλληνες καταφεύγουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης διαφόρων ασθενειών με την βοήθεια του διαδικτύου.

Αντιμετώπιση των περιττών κιλών μετά το Πάσχα

Μετά τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα και τη συχνή υπερκατανάλωση εδεσμάτων πλούσιων σε λιπαρές ουσίες και ζωική πρωτεΐνη οδηγούμαστε τις περισσότερες φορές σε απότομη αύξηση του σωματικού μας βάρους. Αποτέλεσμα της αλλαγής των ενδείξεων της ζυγαριάς μας είναι και η αλλαγή στην ψυχολογία μας, καθώς νιώθουμε έντονη επιθυμία και αγωνία να «ξεφορτωθούμε» άμεσα τα περιττά κιλά.

«We go digital» και το γιορτάζουμε όλοι μαζί!

Με κεντρικό μήνυμα «We go digital» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα, μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η Εκδήλωση Πρακτόρων και Μεσιτών της Interasco Α.Ε.Γ.Α.

Στην εκδήλωση που αποτέλεσε και τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συνεργατών της Interasco Α.Ε.Γ.Α. συμμετείχαν πάνω από 350 άτομα.

Ανάπτυξη Συνεργασίας μεταξύ Interasco A.E.Γ.Α & Mediterraneo Hospital

Στην περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας τους προέβησαν η Interasco Α.Ε.Γ.Α. με το Mediterraneo Hospital, προσφέροντας για ένα έτος σε όλους τους ασφαλισμένους ατομικών ή και ομαδικών συμβολαίων κλάδου υγείας, τις παρακάτω παροχές:

  • Επείγοντα και έκτακτα περιστατικά στα Εξωτερικά Ιατρεία που δεν χρήζουν νοσηλείας
  • Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία Δωρεάν εξέταση στις βασικές ειδικότητες
  • Παροχή ειδικού εκπτωτικού τιμοκαταλόγου με εκπτώσεις
  • Δωρεάν ετήσιο check up γυναικών
  • Δωρεάν ετήσιο check up ανδρών
  • Δωρεάν χρήση ασθενοφόρου εντός Αττικής
  • Παροχή MediGift Card προς όλους τους ασφαλισμένους της Interasco

H διευθύντρια κλάδου υγείας και προσωπικών ατυχημάτων κα Άννη Βασιλιάγκου τονίζει ότι: «Eίναι εμφανές ότι η Interasco,

24 Μαρτίου 2018: Η ώρα της Γης!

Στις 24 Μαρτίου είναι η ώρα της Γης για το 2018. Όλοι οι πολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις καλούνται να σβήσουν τα φώτα τους από τις 20:30 έως τις 21:30 το βράδυ ως μια ένδειξη ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον.

Ειδικότερα φέτος η ώρα της Γης είναι συνδεδεμένη με τη θάλασσα και τη θαλάσσια ζωή,

20 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας!

Τη σημερινή ημέρα εορτάζεται παγκοσμίως το συναίσθημα της ευτυχίας! Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι ποιες συνιστώσες της ζωής ενός ανθρώπου είναι καθοριστικές στο να μπορούμε να τον θεωρήσουμε ευτυχισμένο.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί η ευτυχία φαίνεται να εξαρτάται κατά βάσιν από τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς ενός ατόμου.

15 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα του καταναλωτή

Η 15η Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα του καταναλωτή! Καταναλωτές τόσο αγαθών όσο και υπηρεσιών είναι όλοι οι άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Με τις αγοραστικές τους αποφάσεις δύνανται να επηρεάσουν τις χώρες τους οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά.

Στη σημερινή –ψηφιακή- εποχή ιδιαίτερα σημαντική δίοδος απόκτησης αγαθών για τους καταναλωτές αποτελούν οι αγορές αγαθών και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου,

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Η 8η Μαρτίου καθιερώθηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως παγκόσμια ημέρα για τα γυναικεία δικαιώματα. Αποτελεί μια ημέρα κινητοποίησης για την ισότητα των δύο φύλων που έχει τις ρίζες της στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, όπου από τις αρχές του 20ου αιώνα οι γυναίκες ζητούσαν και διεκδικούσαν να είναι ισάξιες με τους άνδρες πολίτες.

6 Μαρτίου: Hμέρα κατά της σχολικής βίας!

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα κατά της σχολικής βίας τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα, κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Παιδείας. Η σχολική βία ορίζεται ως η επανειλημμένη, εσκεμμένη και άνευ πρόκλησης άσκηση εκφοβισμού από μια ομάδα παιδιών-εφήβων ή/και ένα μεμονωμένο παιδί-έφηβο προς μια έτερη ομάδα ατόμων ή/και ένα συγκεκριμένο άτομο παιδικής ή εφηβικής ηλικίας,

Νηστεία και Μεσογειακή διατροφή

Διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής κατά την οποία αποφεύγουμε σκοπίμως την κατανάλωση ζωικής πρωτεΐνης και γαλακτοκομικών προϊόντων. Δεδομένου του πλήθους των τροφών που αποκλείουμε από τη διατροφή μας ένας ασφαλής τρόπος για να διατηρήσουμε σε υγιή επίπεδα τον οργανισμό μας είναι ο συνδυασμός της νηστείας με τη μεσογειακή διατροφή, καταναλώνοντας εγχώρια προϊόντα εξαιρετικά πλούσια σε διατροφική αξία.